VAROR 0

FAVORITER 0

Om GarnrVarmt välkommen till oss på Garnr! Vi är ett litet familjeföretag på Bästkusten som har sålt garn på nätet sedan 2014. Vi tycker att en webbshop ska vara ett fantastiskt härligt ställe att vara på, och förtjänar lika mycket engagemang och kärlek som en fysisk butik - det är vår utgångspunkt.

Att handlar garn ska vara inspirerande, och nätet är ett grymt ställe att inspireras på. Eller hur? Vi tycker att en ska ha tillgång till härliga garner vart en är bor och hur ens liv än ser ut. Nätet ger också en möjlighet att nå, hjälpa och förena garnälskare på ett fantastiskt sätt. Vi ser hemskt mycket fram emot att få utveckla vår lilla affär med tiden.

Och vilka är vi? Jag som skriver heter Lovisa, och min sambo och kompanjon heter Bingo. Vi har två små ungar som hjälper till i företaget genom att testa alla garner och se till att de inte sticks eller smakar äckligt. Oumbärlig hjälp, så klart! Vi tar tacksamt emot din feedback, och vill hemskt gärna veta vad du stickar på just nu. Du hittar oss på Facebook och Instagram.

Varma hälsningar från oss på Garnr

Lovisa Skog
Ägare och garnälskare