SOMMARJOBBA HOS OSS

TJÄNSTEN ÄR REDAN TILLSATT!

Vi är en garnbutik på nätet med lokaler på Varholmsgatan i Göteborg. Nu söker vi en sommarjobbare som kan rycka in några veckor på deltid i vårt lager. Vi är ett litet familjeföretag med go och avslappnad stämning.

Vi behöver dig som vill jobba ca 80% på dagtid mellan 26 juni – 7 augusti. Exakta arbetstider och datum kan vi snacka lite om så att det passar dig så bra som möjligt.

Vi söker dig som kan göra ett bra jobb med att packa ordrar och sköta diverse kringuppgifter. Du som hör av dig behöver inte kunna sticka, men du behöver vara noggrann och fokuserad – färg 4078 är beige och färg 4087 är rosa, så det gäller att ha tunga rätt i munnen vid packbordet.

Du kommer att jobba ensam en stor del av tiden och bör känna dig bekväm med det ansvaret. Därför måste du också vara över 18 år. Körkort är inget krav, men du bör behärska svenska mycket väl i skrift så att du kan rycka in i kundservice vid behov. Vi har väldigt snälla kunder, vi lovar.

Vi håller oss till fackets rekommendationer när det gäller löner och villkor, och kommer göra vårt bästa för att ditt sommarkneg ska kännas kanon.

Hör av dig till oss med din ansökan på jobb@garnr.se om du känner dig manad. Berätta lite om dig själv och bifoga ett CV.

Varmt välkommen med din ansökan!

TJÄNSTEN ÄR REDAN TILLSATT!