Maskhållarkit med läderband

CocoKnits

379kr

5 i lager

Det här kitet är designat av Cocoknits för att användas när du sätter lite fler maskor åt sidan. Stickar du uppifrån och ned så fungerar till exempel avmaskningsnålar dåligt när du kommer till ärmarna. Visst funkar det med en garnstump, men den är mjuk och tenderar att krypa upp i maskorna. Det blir lite pilligt när du ska få tag i maskorna igen, eller hur? Du kan använda en lös kabel eller rundsticka, men det kan kännas skrymmande att de hänger och slänger i stickningen.

Lösningen är läderremmar! De är lika mjuka som garnstumpar, men stadiga nog att inte krypa iväg in i stickningen. I det här kitet ingår två nålar som du kan skruva fast i läderremmarnas ändar. På så vis trär du enkelt maskorna av och på remmen – eller använder nålarna till att sticka maskorna med. Kitet innehåller två kortare remmar på 75 cm och en lång på 150 cm. Här kan du se en förklarande film.

Läder kan behöva underhållas, smörj remmarna ibland om det behövs. Skruva inte mer än nödvändigt när du fäster nålarna, då kan du skada lädret. Klipp av ändarna snett om du behöver putsa kanten.

Artikelnr: COC014000 Kategorier: , ,