Bamboo / trä

ChiaoGoo Bamboo – strumpstickor, set, ändstickor och rundstickor. Bambustickorna från ChiaoGoo är lätta och hållbara. Träet i stickorna är värmebehandlad och vackert patinerat mosubambu – den hårdast och mest hållbara av alla olika bambuarter.

Du hittar ChiaoGoos korta och långa ändstickor Spin Bamboo i bambu här. Fästena på ändstickor och kablar finns i tre olika storlekar: Mini, Small och Large. Info om vilken storlek du behöver hittar du om du klickar in på ändstickorna. Väljer du en längd och tjocklek så dyker en liten infotext upp om vilken kabel som passar. Tillbehör hittar du här, och kablarna till ändstickor finns här. 

De fasta rundstickorna Rundstickor Bamboo Patina finns från 23 cm till 100 cm. Tjocklekarna 2-3 mm har den typ av fasta kablar utan minne som finns i serien Twist. Tjocklekarna från 3.25 mm och uppåt har nylonkablar i ett roterande metallfäste som har limmats och utformats för att säkra en smidig skarv. Kablarna är verkligen en fröjd att sticka med.

De tåliga strumpstickorna Strumpstickor Bamboo Patina har bra svikt, lagom spetsig spets och perfekt yta. De finns i 15 cm, som är perfekt till sockor och vantar, eller som långa strumpstickor på 20 cm. De längre strumpstickorna passar bra till ärmar och liknande.

ChiaoGoo Bamboo är sköna att hålla, och ger bra kontroll på maskorna. Du som tycker att metall blir för glidigt är nog som gjord för just bambustickor. Att just bambu är så populärt till stickor beror på att det är ett träslag som är både hållbart och smidigt.

Läs mer

Visar alla 5 resultat

Filtrera

Lagerstatus
Visa alla
Visa endast i lager
Tillverkare
Material
Masktäthet
Rekomenderade strickor
Garn
Typ
Tillbehörstyp
Garntjocklek
Garntyp
Språk
Plaggtyp
Storlek
Teknik/egenskaper
Material
Material
Utförande
Hantverk
Storlek