Lace / metall

ChiaoGoo metallstickor – strumpstickor, set, ändstickor och rundstickor med smidiga kablar. Metallstickorna är ihåliga och lätta, och har lagom vassa spetsar för god precision. De är helt allergifria, då de är gjorda i kirurgiskt rostfritt stål. ChiaoGoo står för stickor i toppkvalitet. De är ett premiummärke som har gjort sig kända för sina smidiga kablar, och för det breda utbudet av storlekar och längder.

Inget annat av våra märken har samma breda utbud av storlekar när det gäller ändstickor. Du hittar ChiaoGoo metallstickor från 5 cm korta i seten Shorties combo, och mellan 8-13 cm i ändstickorna Twist Lace, där tjocklekarna finns ända ner till 1.5 mm. Fästena på ändstickor och kablar finns i tre olika storlekar: Mini, Small och Large. Info om vilken storlek du behöver hittar du om du klickar in på ändstickorna Twist Lace. Väljer du en längd och tjocklek så dyker en liten infotext upp om vilken kabel som passar, och det finns också en storlekstabell att kika på. Tillbehör hittar du här, och kablarna till ändstickor finns här.

De fasta rundstickorna Red Lace och Knit Red har så kallat minnesfria kablar med en kärna av tunn metall. Det innebär att de inte stelnar och tar form av att ligga hoprullade. De minnesfria kablarna är perfekta till magic loop, då de är otroligt smidiga. Deras fästen är noggrant utformade med smidiga skarva. Modellen Red Lace är spetsigast, med traditionellt raka stickor. Modellen Knit Red är ergonomiskt utformad. I längderna 30 cm – 100 cm är  Knit Red lätt böjda i sitt fäste. Det ger ett grepp som motverkar trötthet och förslitningar i armar och händer.

 

Läs mer

Visar alla 7 resultat

Filtrera

Lagerstatus
Visa alla
Visa endast i lager
Tillverkare
Material
Masktäthet
Rekomenderade strickor
Garn
Typ
Tillbehörstyp
Garntjocklek
Garntyp
Språk
Plaggtyp
Storlek
Teknik/egenskaper
Material
Material
Utförande
Hantverk
Storlek