Garn

Här hittar du massor av garn – allt från pålitliga och prisvärda bruksgarner i ull, till lyxiga material som mohair och silke. Vi hoppas att det ska finnas något för alla, och våra kvaliteter är nog utvalda. Vi satsar på att ha ett brett urval av färger – gärna hela färgkartan av varje kvalitet, när det är möjligt.

Använd vårt filter för att hitta den tillverkare, tjocklek, fiber, rekommenderad stickstorlek eller masktäthet du är ute efter. Du hittar filtret på vänster sida om du använder en dator, och med knappen till vänster här nedan om du använder mobil.

Här ser du en översikt över de fibrer vi har. Om du klickar dig in på en av sorterna så kan du läsa mer om fiberns egenskaper. Våga testa någonting nytt – att sticka i alpacka, silke eller lin är en upplevelse, och känslan på färdiga plagg i olika material är verkligen stor. En touch av silke kan göra mycket för ett plagg i klassisk ull.

Tveka inte att höra av dig om du vill ha tips och råd – har vi inte garnet du söker så kan vi rekommendera ett alternativ. Är det inspiration du behöver? Då får du gärna kika i vår avdelning inspiration. Där finns artiklar med garnkunskap, mönstertips och annat som är tänkt att få fart på sticklusten. Missa inte heller vår avdelning med mönster, där kan man vandra runt länge utan att ha det minsta tråkigt.

Ska du ha garn till ett särskilt ändamål? Här får du en liten lista med genvägar för att hitta rätt: Slitstarka sockgarner – Garn som går att tova – Handfärgat garn – Barnvänligt garn som inte kliar

Läs mer

Visar alla 9 resultat

Filtrera

Lagerstatus
Visa alla
Visa endast i lager
Tillverkare
Material
Masktäthet
Rekomenderade strickor
Garn
Typ
Tillbehörstyp
Garntjocklek
Garntyp
Språk
Plaggtyp
Storlek
Teknik/egenskaper
Material
Material
Utförande
Hantverk
Storlek