2 tr ull

Järbo

99kr

Järbo 2 tr ull är ett kvalitetsgarn i 100% ull som har tagits fram i samarbete med Klippans Yllefabrik. Garnet är tvåtrådigt och passar till nästan allt – det går lika bra att sticka tätt till vantar som luftigt till en kofta. Ullen är kvalitetsull från Nya Zeeland, och den är garanterat mulesing-fri.

OBS – Järbo 2 tr ull kommer successivt att fasas ut och ersättas med Svensk ull 2 tr. Du kan alltså få härvor med den nya etiketten, som har ull av svenskt ursprung. Tjocklek och färgskala är precis samma. Självklart blandar vi inte färgbad eller ursprung inom samma nyans – om du beställer flera härvor av en färg så kommer alla härvor från samma parti. Beställer du flera kulörer så kan det dock bli svensk ull i vissa färger, och ull från Nya Zeeland i andra. 

Vikt 100 g
Längd 300 m
Material 100% ull
Antal färger 49
Tjocklek Sport
Masktäthet 21 m x 30 v
Stickor 3.5 mm
Tvättråd Handtvättas svalt
Artikelnr: JAR006000 Kategorier: , ,

DIN PALETT: Lägg till garnfärger genom att klicka på deras palett-ikoner. Här kan du sedan se färgerna du har valt tillsammans, flytta dem och kolla kontraster genom att göra dem svartvita.

DIN PALETT: Använd krysset för att ta bort en färg, eller byt plats på dem med hjälp av pilarna. Kontrastläget visar alla färger i svartvitt, så att du kan se hur väl de syns mot varandra.

Kontrastläge:
    Dölj slutsålda färger
    – 49 av 49 färger i lager
    Sortera efter

    Du kanske också gillar …