Kablar Twist Blue X-Flex

ChiaoGoo

129kr189kr

Rensa

ChiaoGoo Kablar Twist Blue X-Flex har inget minne – de blir alltså inte formade av att hanteras och förvaras. Kablarna består av en ståltråd täckt av tvinnad blå nylon, och deras fästen är noggrant utformade med smidiga skarvar. Den här blå varianten liknar Twist Red, men är ännu mer flexibel och finns i riktigt korta längder.

ChiaoGoo Kablar Twist Blue X-Flex har fästen i storlek SMALL. Tänk på att välja korta ändstickor till korta kablar – blir ändstickornas gemensamma längd större än kabelns så måste du hålla dem i vinkel när du stickar. En tumregel är att båda ändstickorna tillsammans bör vara någon cm kortare än kabelns längd.

Kablarna på 5 cm levereras i 3-pack. Använd dem för att förlänga din kabel bara en liten bit med hjälp av en kabelskarvare, eller använd dem som flexibla strumpstickor genom att montera ett par ändstickor på varje liten kabelsnutt.

Fästena har små hål för livlina och för att du ska kunna få ett bra grepp med hjälp av en kabelnyckel när du skruvar ihop ändstickorna med kabeln.

* Måtten anger kabelns längd utan ändstickor. Kombinerar du en kabel som är 20 cm lång med två ändstickor som är 8 cm långa så får du alltså en rundsticka som mäter 36 cm. Notera att kablar med stålkärna inte tål att böjas skarp – inte heller vid fästet. Det kommer att skada kabeln.

Artikelnr: CHI021000 Kategorier: , ,

Du kanske också gillar …