Kablar Twist Blue X-Flex

ChiaoGoo

119kr175kr

Rensa

De fantastiska nylonkablarna i serien TWIST från ChiaoGoo har inget minne – de blir alltså inte böjda eller skadade alls av att hanteras och förvaras. Kablarna består av en ståltråd täckt av tvinnad blå nylon, och deras fästen är noggrant utformade med smidiga skarvar. Den här blå varianten liknar TWIST RED, men är ännu mer flexibel.

De här kablarna har fästen i storlek SMALL. Tänk på att välja korta ändstickor till korta kablar – blir ändstickornas gemensamma längd större än kabelns så måste du hålla dem i vinkel när du stickar. En tumregel är att båda ändstickorna tillsammans bör vara någon cm kortare än kabelns längd.

Kablarna på 5 cm levereras i 3-pack. Använd dem för att förlänga din kabel bara en liten bit med hjälp av en kabelskarvare, eller använd dem som flexibla strumpstickor genom att montera ett par ändstickor på varje liten kabelsnutt.

Fästena har små hål för livlina och för att du ska kunna få ett bra grepp med hjälp av en kabelnyckel när du skruvar ihop ändstickorna med kabeln.

* Måtten anger kabelns längd utan ändstickor. Kombinerar du en kabel som är 20 cm lång med två ändstickor som är 8 cm långa så får du alltså en rundsticka som mäter 36 cm. 

Artikelnr: CHI021000 Kategorier: , , ,

Du kanske också gillar …