Mönsterhållare

CocoKnits

549kr

Rensa

Med en mönsterhållare från CocoKnits blir det smidigt att hänga med i diagram och beskrivningar. Fäst ditt mönster vid plattan, och använd små magneter för att hålla koll på var du är. Kanske magnetiska mätredskap eller ett kit med extra magneter kan vara till hjälp? De går att köpa till separat.

Vik ihop och förvara din mönsterhållare, eller fäll upp den för smidig användning. Hållaren är gjord av stadig kraftpapper, som åldras vackert och går fint att tvätta rent. Då får materialet en läderliknande look. Många av redskapen från CocoKnits är magnetiska – använd plattan för att fästa allt från maskräddare till varvräknare och stickmarkörer.

OBS: alla magneter och tillbehör på bilderna ingår inte. Vad som ingår ser du i tabellen nedan.

Mått ihopvikt 28 cm x 23 cm
Ingår 4 runda magneter täckta i ett material av nedbrytbara plantfibrer. 2 små runda magneter att fästa magnetiska redskap vid. 3 starka magneter för att sätta hållaren i rätt läge när den är uppfälld (eller hålla andra redskap på plats). En dustbag (eller projektväska) med dragsko.
Tvättanvisningar Avlägsna metallbladen försiktigt. Tvätta det tomma fodralet i maskin på ett kallt och varsamt program. Låt plantorka.
Artikelnr: COC025000 Kategorier: , , ,

Du kanske också gillar …