Stålkablar Mindful

KnitPro

45kr54kr

Rensa

KnitPro Stålkablar Mindful är extra smidiga och saknar minne tack vare sin kärna av smidigt, rostfritt stål. Det innebär att kablarna inte stelnar och tar form av att ligga hoprullade. Stålet har ett överdrag av turkos nylon. Varianten som heter Swivel har ett roterande fäste, vilket gör att kabeln inte vrider sig när du arbetar. Varianten som heter Fasta har ett fast standardfäste.

Kombinera KnitPro Stålkablar Mindful med dina ändstickor från Knitpro, och du får en rundsticka som kan varieras helt efter dina behov. En kabel, en kabelnyckel som hjälper dig att skruva ihop din sticka och två ändstoppar som håller en vilande stickning tryggt på plats medföljer.

* Måtten anger den ungefärliga längd din rundsticka kommer att få när kabel och ändstickor sitter ihop. Den exakta längden beror på vilka ändstickor du väljer. OBS att de kortaste kablarna (40 cm och 50 cm) passar bäst ihop med korta ändstickor. Notera att kablar med stålkärna inte tål att böjas skarp – inte heller vid fästet. Det kommer att skada kabeln.

Artikelnr: KNI111000 Kategorier: , , ,

Du kanske också gillar …