Pairfect Design Line by Arne & Carlos

Regia

125kr

Regia Pairfect Design Line by Arne & Carlos är ett innovativt sockgarn som ger två likadana sockor från ett nystan – upp till storlek 46. På banderollens insida hittar du en beskrivning på engelska. Den gula starttråden visar var varje socka ska börja. Klipp av den gula tråden och börja sticka första sockan. När sockan är klar nystar du dig fram till nästa gula tråd, klipper bort den och börjar på nästa.

Färgerna är framtagna i samarbete med den hyllade norska designduon Arne & Carlos, som hämtar sin inspiration från norsk natur och sticktradition. Det här är den 4-trådiga varianten.

Här finns ett mönster till Regia Pairfect på engelska som är pedagogiskt och prima att skriva ut – från designern Haalu.

Vikt 100 g
Längd 420 m
Material 75% ull, 25% nylon
Antal färger 6
Tjocklek Fingering
Masktäthet 30 m x 42 v
Stickor 2 - 3 mm
Tvättråd Maskintvättas svalt
Artikelnr: REG003000 Kategorier: , ,

DIN PALETT: Lägg till garnfärger genom att klicka på deras palett-ikoner. Här kan du sedan se färgerna du har valt tillsammans, flytta dem och kolla kontraster genom att göra dem svartvita.

DIN PALETT: Använd krysset för att ta bort en färg, eller byt plats på dem med hjälp av pilarna. Kontrastläget visar alla färger i svartvitt, så att du kan se hur väl de syns mot varandra.

Kontrastläge:
    Dölj slutsålda färger
    – 6 av 6 färger i lager
    Sortera efter

    Du kanske också gillar …