Rutnäve von Cirkelrand | Digitalt mönster

49kr

Vanten Rutnäve von Cirkelrand är en design av mig, Lovisa Joviken, som driver butiken Garnr. Vad roligt att du kikar på mitt mönster! Det här är en flerfärgsstickad vante med inspiration från strama geometriska figurer och ännu stramare baroner och baronessor på blåsiga hedar (som kanske bara finns i min fantasi). Mönstret är digitalt, och en nedladdningslänk skickas ut till dig i din orderbekräftelse när du har genomfört ditt köp.

Hjälp och sällskap: välkommen att gå med i gruppen Sticka med Garnr på Facebook.

Svårighetsgrad Mönstret är ingen match för dig som är van vid flerfärgsstickning. Inget varv innehåller mer än 2 färger. Mudden finns beskriven i en enkel version i normallängd och i en längre version som är något mer avancerad. Mönstret innehåller diagram.
Garn Rauma Finull eller annat garn med ca 350 meter per 100 gram. Vantarna på omslagsbilden är stickade i färgställningen Countess Kaviarklick med turkos mudd och färgställningen Lady Marmeladkula med vinröd mudd.
Masktäthet

30 maskor x 32 varv i flerfärgsstickning = 10 cm

Material

Stickor 2.5 mm – eller den storlek som ger dig önskad masktäthet. Du behöver också stoppnål och sax,. Ett par stickmarkörer skadar inte.

Artikelnr: GAR002001 Kategorier: , , , ,