Kablar Swiv360

ChiaoGoo

139kr239kr

Rensa

ChiaoGoo Kablar Swiv360 är smidiga kablar i stål och nylon som saknar minne – och som dessutom har en kulled. De här kablarna kombinerar alltså smidigheten från serien Twist Red med leden från serien Spin Nylon.

Längden 5 cm innehåller tre stycken kablar på 5 cm, övrig längder innehåller en kabel. Att kablarna saknar minne innebär att de inte blir böjda och stela av att hanteras och förvaras. Fästena har små hål för livlina och för att du ska kunna få ett bra grepp med hjälp av en kabelnyckel när du skruvar ihop ändstickorna med kabeln.

Med kablar och ändstickor från ChiaoGoo skruvar du själv ihop din rundsticka som du vill ha den. Ändstickor och kablar ur olika serier kan kombineras fritt med varandra. Till de kortaste ChiaoGoo Kablar Swiv360 (under 60 cm) blir det smidigast att välja lite kortare ändstickor.

* Måtten anger kabelns längd utan ändstickor. Kombinerar du en kabel som är 55 cm lång med två ändstickor som är 10 cm långa så får du alltså en rundsticka som mäter 75 cm. Kablarna har fästen i två storlekar, tänk på att köpa en kabel som passar till dina ändstickor. Notera att kablar med stålkärna inte tål att böjas skarp – inte heller vid fästet. Det kommer att skada kabeln.

Artikelnr: CHI035000 Kategorier: , ,

Du kanske också gillar …