Kablar Twist Red

ChiaoGoo

109kr189kr

Rensa

ChiaoGoo Kablar Twist Red har inget minne – de blir alltså inte formade av att hanteras och förvaras. Kablarna består av en ståltråd täckt av tvinnad röd nylon, och deras fästen är noggrant utformade med smidiga skarvar. Absoluta favoritkablar till Magic Loop.

Fästena har små hål för livlina och för att du ska kunna få ett bra grepp med hjälp av en kabelnyckel när du skruvar ihop ändstickorna med kabeln.

Med kablar och ändstickor från ChiaoGoo skruvar du själv ihop din rundsticka som du vill ha den. Ändstickor och kablar ur serierna TWIST och SPIN kan kombineras fritt med varandra. Till de kortaste ChiaoGoo Kablar Twist Red (under 60 cm) blir det smidigast att välja lite kortare ändstickor.

* Måtten anger kabelns längd utan ändstickor. Kombinerar du en kabel som är 55 cm lång med två ändstickor som är 10 cm långa så får du alltså en rundsticka som mäter 75 cm. Kablarna har fästen i tre storlekar, tänk på att köpa en kabel som passar till dina ändstickor. Notera att kablar med stålkärna inte tål att böjas skarp – inte heller vid fästet. Det kommer att skada kabeln.

Artikelnr: CHI020000 Kategorier: , ,

Du kanske också gillar …